FruitCase video slot is te spelen bij het zonnige Vera & John. Deze super leuke video slot is van Netent. Het is een erg vrolijk video slot en niet alleen vanwege het leuke uiterlijk. Maar zeker ook vanwege de leuke winsten die misschien wel te behalen zijn. Bijvoorbeeld de mogelijkheid om met de Avalanche functie je winst 8 te vermenigvuldigen!

Uiterlijk

Fruit Case video slot heeft vrolijke en zelfs wat ondeugende fruitsoorten op het scherm staan. Zo steekt het citroentje zijn tong naar je uit. Aan de andere kant zou je verwachten dat het fruit bij dit video slot zelfs wat bang zou zijn, aangezien het jam potje en de blender ook tot de symbolen horen. Ze zouden met die symbolen toch wel kunnen verwachten hoe ze kunnen eindigen? Maar toch blijven ze je vrolijk aankijken alsof ze niets doorhebben. Maar jij als spelers lacht het laatst want de kans dat je het fruit geplet ziet worden en ziet eindigen in een jam potje is behoorlijk groot.

Hoe werkt het?

Fruit Case video slot die te spelen is bij Vera & John heeft zoals alle video slots 5 rollen en 3 rijen. Het spel heeft 20 vaste win lijnen. De paytable is aan de linkerkant van je speelscherm te vinden onder de eerste rol en boven het schermpje waarin staat hoe veel je aan credits inzet. De inzetniveaus zijn van 1-10 in te stellen. Ook is het mogelijk je coin value in te stellen waarbij 0.01 het laagste is en het verder oploopt met; 0.02, 0.05, 0.10, 0.20 en 0.50. Je hoogst mogelijke inzet per spin is €200 en de laagste mogelijkheid is €0,20. Een behoorlijk verschil waardoor dit video slot gelijk al geschikt is voor alle spelers. Bij Vera & John kan je dit spel ook gratis spelen. Hiervoor krijg je een enorme hoeveelheid fun credits.

Wild

Het Wild symbool is te herkennen aan een houten kistje met daarop de tekst Fruit Case en X2. Het wordt in dit geval Avalanche genoemd. Het Wild symbool vervangt alle andere symbolen. Met 1 Wild bij een winnende combinatie wordt de winst 2 keer vermenigvuldigd. Bij 2 van deze symbolen 4 keer. Bij 3 is er sprake van een vermenigvuldiging van 6 keer en bij 4 of meer van deze symbolen maar liefst 8 keer.

Free Fall

het Free Fall symbool is herkennen omdat het een blender is. Bij 3 van deze symbolen na een spin ergens op je speelscherm, activeer je 10 free spins. Deze symbolen hoeven geen onderdeel te zijn van een winnende combinatie. Deze 3 symbolen zijn een winnende combinatie op zich en je winst is dus in dit geval 10 free spins. Tijdens je free spins vermenigvuldigt je winst standaard keer 3.

En dan tot slot

Fruit Case video slot van Netent en die te spelen is bij Vera & John. Is echt een leuk slot. Ik moet zeggen ik vond het erg grappig om het fruit geplet te zien worden. Het uiterlijk van dit spel vind ik top, veel inzetmogelijkheden voor iedere speler en makkelijk te spelen. Oftewel zeker een aanrader!

Bekijk meer gerelateerde artikelen
Reageren is niet mogelijk

Ook interessant?

Gokken en CO2 uitstoot

Nederland kent 28 datacenters. Een datacenter is ook wel een reken kamer waar ICT apparatu…