Fruitkingsplaza Gokkasten

Fruitkingsplaza Gokkasten is de ontwikkelaar van de vrolijke online gokautomaten die bol staan van de nieuwe spelelementen. Enkele fruitautomaten zijn uitgerust met wel acht rollen in het bovenspel, maar ondanks dat heeft Fruitkingsplaza Gokkasten ervoor gezorgd dat de bediening zeer overzichtelijk blijft. Het spelassortiment van Fruitkingsplaza Gokkasten wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe gokautomaten die steeds weer andere interessante spelelementen combineren. Fruitkingsplaza Gokkasten kan met recht één van de leidende aanbieders van online gokautomaten worden genoemd!

Gokautomaten gratis en vrijblijvend uitproberen
Alle gokautomaten van Fruitkingsplaza Gokkasten kun je gratis en vrijblijvend uitproberen. Zo kun je met een gerust hart alle spellen uitproberen, oefenen en daarna eventueel met echt geld gaan spelen. Als je de spellen eenmaal hebt ontdekt, zal het vermoedelijk niet lang duren voordat je ook winsten wilt behalen met het spelen op de spellen. Om geld op je account bij Fruitkingsplaza Gokkasten te storten, kun je bijvoorbeeld gebruikmaken van het eenvoudige en onder Nederlandse en Belgische spelers populaire betaalsysteem iDeal. Het is ook mogelijk om via je mobiele telefoon geld over te maken. Je kunt op deze manier voor maximaal 200 euro aan credits kopen binnen 24 uur.

Welkomstbonus
Wanneer je je bij Fruitkingsplaza Gokkasten registreert en je geld stort op je account, ontvang je een welkomstbonus van maar liefst 25 procent. Je ontvangt de 25 procent extra credits bij je eerste storting van ten minste tien euro.

Veiligheid staat voorop!
Zoals bij de meeste aanbieders van online gokautomaten het geval is, staat ook bij Fruitkingsplaza Gokkasten veiligheid voorop. Alle transacties worden intern en extern gecontroleerd, zodat je ervan verzekerd bent dat je in een veilige en vertrouwde omgeving speelt. Fruitkingsplaza Gokkasten staat garant voor beveiligde transacties en eerlijk spel!

Uitbetalingen
Onder ‘payout’ op de website van Fruitkingsplaza Gokkasten kun je een uitbetaling van je gewonnen credits aanvragen. Je kunt alleen een uitbetaling aanvragen in de ‘real-mode’ en wanneer je een minimum van honderd credits (tien euro) op je winstmeter hebt. Zorg ervoor dat je bankgegevens correct zijn ingevuld, want deze door jou ingevoerde gegevens worden gebruikt om de uitbetaling te kunnen doen. Onder ‘payout history’ vind je een overzicht van alle uitbetalingstransacties. Wanneer je een uitbetaling hebt aangevraagd, zie je dat hier terug als ‘pending’, wat betekent dat de uitbetaling door Fruitkingsplaza Gokkasten in gang is gezet. Uitbetalingen worden op werkdagen binnen 24 uur in gang gezet. Wanneer je een uitbetaling op vrijdag of in het weekend aanvraagt, wordt de uitbetaling op maandag in gang gezet. Het kan tot maximaal vijf dagen duren voordat je bank het geld op je rekening heeft gestort.

Promoties
Fruitkingsplaza Gokkasten organiseert zo nu en dan speciale promoties waarbij geregistreerde spelers extra credits kunnen verdienen. De laatste actie stamt helaas al weer van september vorig jaar.