Powerjackpot Gokkasten

PowerJackpot is –anders de naam doet vermoeden- een Nederlands gokkasten merk en zeer populair onder Nederlandse spelers. Bij PJ weten ze precies wat de Hollanders willen: een veilige speelomgeving, betalen met iDEAL en leuke acties.

Natuurlijk is het gokkastenaanbod ook een van de belangrijkste punten, en daarop scoort PowerJackpot hoog. Veel fruitmachines zijn niet ingewikkeld, maar toch leuk en afwisselend en de kasten betalen goed uit.

Betalen bij PowerJackpot gokkasten

Betalen is niet alleen mogelijk door middel van het hiervoor genoemde iDEAL. Spelers kunnen bij de gokkasten ook betalen per sms of telefoon. Er worden altijd duidelijke aanwijzingen gegeven bij de gokkasten over hoe het precies werkt en het is zeker niet ingewikkeld. Bij betaling per telefoon bel je gewoon het nummer dat wordt opgegeven en per sms stuur je een tekstbericht naar een nummer om credits te kopen

Gokkasten Aanbod

Bij PowerJackpot heb je zowel nieuwe als de meer traditionele gokautomaten. Als klassiekers gelden onder andere de Random Runner en de OldTimer. Ook kun je kiezen voor nieuwere kasten als de Magic Circle.
Alle gokkasten van PowerJackpot zijn gratis te spelen. In het startmenu druk je op ‘FreePlay’ om zonder limiet gratis te spelen.
Naast het gratis spelen is een ander voordeel dat alle spellen zonder download gespeeld kunnen worden.

Linked Jackpot

PowerJackpot zou zijn naam niet waarmaken als er geen mooie jackpot gewonnen kan worden! Alle spelers in de ‘real modus’ hebben op elk moment kans op de Linked Jackpot. Deze loopt elke paar seconden op en kan tot ongekende hoogtes stijgen. Wie weet ben jij wel de volgende de die jackpot uit de kast trekt..

Tot slot

Op Nieuwegokkasten.nl vindt je alle gokkasten van Power Jackpot. Zodra er een nieuwe machine op de markt komt zijn wij de eerste waar je deze kunt vinden. Bookmark onze site door op Control + D te drukken, en keer regelmatig terug naar de site voor alle nieuwe gokkasten!