Starburst Video Slot is een bekende video slot, ontwikkeld door softwareonderneming Net Entertainment (ook wel bekend als NetEnt). De speelautomaat biedt je extra winkansen doordat de winlijnen van links naar rechts en van rechts naar links lopen. Je kunt tot wel 50.000 munten winnen op deze unieke slot.

Speel nu!

De Starburst video slot in het kort:

  • Een uitbetalingspercentage van 96,1 procent
  • De video slot opbouw: tien winlijnen, drie rijen en een vijftal afzonderlijke rollen
  • Speleigenschappen: Starburst Wilds, winlijnen van links naar rechts en van rechts naar links

starburst video slotStarburst speluitleg

Op de Starburst video slot bevind je je in de ruimte, met allerlei prachtige stersymbolen. Deze futuristische video slot van NetEnt biedt je de gelegenheid tot wel 50.000 munten in de wacht te slepen. Er zijn in totaal tien wedlijnen die naar beide zijden lopen, dus van links naar rechts én van rechts naar links. Je zou dus kunnen zeggen dat er in totaal wel twintig winlijnen zijn. De video slot bevat geen scatters en free spins, maar wel Starburst Wilds die hieronder nader worden toegelicht.

Starburst Wilds

Starburst Wilds zijn wild-symbolen die uitschuiven over de hele rol. Ze verschijnen op de rollen twee, drie en vier en ongeacht hun positie zullen ze de hele rol bedekken. De andere rollen zullen opnieuw draaien voor extra winkansen. Krijg je tijdens deze re-spin opnieuw een wild-symbool, dan zal ook deze uitklappen over de hele rol en blijven staan. De andere rollen zullen weer gaan draaien voor extra winkansen. Dit kan tot drie keer herhaald worden, waarna je terugkeert naar het hoofdspel op Starburst.

Inzetlimieten op de Starburst video slot

Starburst is een video slot met tien winlijnen. Deze winlijnen lopen van links naar rechts, maar ook van rechts naar links. Dubbel kans op winst dus! Naast de winlijnen, kun je ook het inzetniveau op de slot aanpassen. Dit is de munthoeveelheid die je per winlijn in wilt zetten. Je kunt ervoor kiezen om met minimaal één en maximaal tien munten per winlijn te spelen.

Ook de muntwaarde kun je aanpassen. Je hebt de keuze uit de volgende muntwaarden: één, twee, vijf, tien twintig en vijftig eurocent en één euro. De minimuminzet bij tien winlijnen – inzetniveau één en een muntwaarde van één eurocent – is tien eurocent. De maximuminzet bij tien winlijnen – inzetniveau tien en een muntwaarde van één euro – is honderd euro.

Uitbetalingsschema

Op de Starburst video slot geldt alleen de hoogste winst per winlijn. Alle winnende symboolcombinaties en hun uitbetalingen kun je terugvinden in het uitbetalingsschema of winplan. Je vindt dit onder ‘prijzentabel’, helemaal links in je scherm. Je vindt hierin ook terug hoe de winlijnen op de video slot lopen.

Wij wensen je alvast veel succes met het in de wacht slepen van mooie prijzen op de Starburst video slot van Net Entertainment!

Bekijk meer gerelateerde artikelen
Reageren is niet mogelijk

Ook interessant?

Gokken en CO2 uitstoot

Nederland kent 28 datacenters. Een datacenter is ook wel een reken kamer waar ICT apparatu…