Video Slots

Video Slots spelen? Als je wel eens in een ‘offline’ gokhal bent geweest, dan is het je ongetwijfeld opgevallen dat circa 2/3 deel van de speelzaal vol staat met video slots. En dat is uiteraard niet voor niets, want de spellen zijn mateloos populair onder vele bezoekers. Dit komt niet alleen door het gegeven dat het mogelijk is om met een relatief lage inzet kans te maken op mooie geldprijzen.

Het heeft met name te maken met het type kansspel. Video slots zien er leuk uit, zijn spannend om te bespelen en lijken al lang niet meer op de klassieke fruitautomaten met drie rollen en slechts één winlijn. Slotmachines zijn tegenwoordig ware spelcomputers met zowel knoppen als een touch screen-optie, unieke animaties, een groot aantal winlijnen en verschillende speel- en winmogelijkheden – denk aan free spins, wildsymbolen, scattersymbolen en bonusspellen.

Online Video slots

Ook bij de online aanbieders zijn de video slots de meest gespeelde spellen en je kunt bij de meeste gokwebsites dan ook rekenen op honderden exemplaren. Het is niet altijd mogelijk om gratis op de Slotmachines te spelen. Er zijn gelukkig uitzonderingen, zodat je de speelautomaten even gratis kunt ‘testen’ voordat je echt inzet. Onder veel spelers heeft het (uiteraard) de voorkeur om met echt geld een gokje te wagen.

Je kunt bij de meeste (Nederlandse) gokwebsites speelcredits inkopen met het bekende betaalsysteem iDeal of met een creditcard (Visa en MasterCard). Andere veel gebruikte betaalmethoden zijn bijvoorbeeld Moneybookers, Neteller, Ukash en Paysafecard. Bij alle gokwebsites kun je rekenen op een aantrekkelijke bonus bij je eerste storting.

Video slots op je mobiel

Omdat steeds meer mensen gebruikmaken van hun smartphone of tablet voor online entertainment, hebben de meeste ontwikkelaars van videoslots ook mobiele games (waaronder video slots) in hun assortiment. De Slotmachines zijn wat kwaliteit en speelplezier betreft vaak te vergelijken met de reguliere speelautomaten, alleen dan met een afwijkende speelwijze.

Smartphones hebben bijvoorbeeld een veel kleiner beeldscherm dan een PC, waardoor je niets heb aan erg kleine speelbuttons. Hiervoor in de plaats is er doorgaans één grote ‘spin’-knop en kun je de rest vinden in een beeldvullend menu. Er is met alles rekening gehouden voor optimaal speelplezier!

Sommige gokwebsites hebben zelfs een apart mobiele website, dat je automatisch bereikt wanneer je met je smartphone hun website bezoekt. Het aanbod aan spellen is doorgaans een stuk kleiner dan in het reguliere gokwebsites, maar zeker de moeite waard om eens uit te proberen.

Het is uiteraard al spannend om met echt te spelen op de moderne Slotmachines, maar het is misschien nog wel leuker om een keer deel te nemen aan een gratis Slotmachines toernooi. Je schrijft je gratis in voor een toernooi, speelt in de echt geld-modus op de betreffende video slots en maakt automatisch kans op een prijzenpot.

Bij deelname aan een toernooi maak je dus kans op de geldprijzen die je sowieso kunt winnen wanneer je met echt geld speelt, maar daar bovenop maak je kans op een bedrag uit de prijzenpot.