VIPPowerlounge

Vippowerlounge gokkasten is een van de exclusievere gokkasten merken in Nederland en gericht op de echte ‘gokautomaten die-hards’. Een spin bij een van de kasten van Vippowerlounge is minimaal een euro. Voor sommigen is dit misschien wat veel, en we raden hen dan ook aan om een kijkje te nemen bij een van de andere merken zoals Powerjackpot. Voor de spelers die voor hoge inzetten en hoge winsten gaan is Powerlounge wel zeker een aanrader.

Betalen bij Vippowerlounge

Vippowerlounge biedt alle betalingsopties waar Nederlanders blij van worden. Om te beginnen kan je natuurlijk met iDEAL betalen, de nummer 1 keuze van de Nederlandse speler. Met iDEAL maak je direct van je bank over, wat betekent dat je gelijk kunt spelen.
Een andere veelgebruikte optie is betalen per telefoon of sms. Vergeet niet dat je hierbij ook de kosten van je mobiele telefoon hebt.

De Gokkasten

Bij Vippowerlounge speel je op 7 VIP automaten: Multi Stake, RandomRunner Ultra, Jokerstime Deluxe, Turbo Spinner XXL, Hell’s Bell’s, Vertigo en Empire. Bij alle fruitmachines geldt: Hoe meer je inzet per spin, hoe meer kans je op verschillende combinaties maakt.

Vippowerlounge Actie

Maak je nu een account aan bij Vip powerlounge dan begin je met maar liefst 50 gratis credits. Een leuk welkomstcadeautje toch? Als je de gokkasten eerst wil leren kennen, dan kan je eerst ook in de ‘fun mode’ spelen. Heb je in de gaten hoe alles werkt dan kan je vervolgens heel simpel in het menu voor ‘Play for Real’ kiezen. Kies je gewenste stortingsmethode en de pret kan beginnen.
Houd regelmatig nieuwegokkasten.nl in de gaten voor de laatste acties van Vippowerlounge en andere gokkastenmerken.